Termékek


IPVS37H hibrid moduláris videokép-rögzítők

IPVS37H hibrid moduláris videokép-rögzítők

Az IPVS37H moduláris felépítésű digitális kép- és hangrögzítő termékcsalád 252 alapmodellt és több mint 60 opcionális kiegészítőt tartalmaz. A széles termékválaszték egységes, skálázható megoldást kínál a kisvállalati, nagyüzemi és országos felügyeleti rendszerek kialakításához egyaránt. A hibrid egységek a modern, nagy teljesítményű számítástechnikai megoldások és a korszerű digitális képfeldolgozó eljárások segítségével új lehetőségeket és rendszertechnikai megoldásokat adnak a biztonságtechnikai rendszereket tervezők és kivitelezők kezébe. Az IPVS37H készülékek alkalmasak 4 - 64 - 128 analóg / IP videó csatorna folyamatos rögzítésére, képkockánkénti indexelésére, videó adatbázisba szervezésére és szekvenciális, vagy osztott képernyőn történő megjelenítésére.

BŐVEBBEN
IPVS37M monitorfal-vezérlő virtuális mátrixok

IPVS37M monitorfal-vezérlő virtuális mátrixok

Az IPVS37M készülékek alkalmasak 32 - 64 - 128 - 192 analóg / IP / MegaPixel IP videó jelforrás egyidejű folyamatos élőképének megjelenítésére. A készülékekre maximum 12db Full HD felbontású monitor csatlakoztatható. A kamerák képei a monitorokon tetszés szerinti sorrendben – szekvenciákba szervezve, teljes képernyős vagy osztott képes üzemmódban jelenhetnek meg.

BŐVEBBEN
IPVS37S rendszer-diagnosztikai szerverek

IPVS37S rendszer-diagnosztikai szerverek

Az IPVS37S készülékek alkalmasak 32-64-128÷5000 analóg / IP / MegaPixel IP videó jelforrás és a rögzítésüket végző IPVS37H képrögzítők egyidejű, folyamatos felügyeletére. A kezelő felületről távkezelhetők a távoli IPVS37H képrögzítők, így a rendszer-karbantartási feladatok hatékonyan elvégezhetők.

BŐVEBBEN
IPVS37P archívumkezelő munkaállomások
IPVS37P archívumkezelő munkaállomások

Az IPVS37P alkalmazásspecifikus távfelügyeleti egységen bárhol, bárhonnan elérhetők a távoli IPVS37H készülékek által rögzített kép- és hanganyagok megfelelő licencia, felhasználói jogosultság és kiépített TCP/IP alapú adatkapcsolat megléte esetén.

BŐVEBBEN
IPVS37-RACKenv alkalmazásspecifikus eszköz és szolgáltatásrendszer
IPVS37-RACKenv alkalmazásspecifikus kiegészítők

Több összekapcsolt készülékből álló, kiterjedt épület komplexumok CCTV rendszerének fogadására alkalmas rögzítőpark üzemeltetéséhez elengedhetetlen a megfelelő üzemi környezet kialakítása. Ebben nyújt segítséget az IPVS37-RACKenv alkalmazásspecifikus eszköz- és szolgáltatásrendszer, amely megteremti a 19” rack kialakítású rögzítők számára a 24/7 rendelkezésre álláshoz szükséges mechanikus, elektronikus és (táv)felügyeleti feltételeket.

BŐVEBBEN
IPVS37-SRMS
 
IPVS37-SRMS távoli üzemviteli támogatás

Az elmúlt több mint 10 év gyártói és terméktámogatási tapasztalataira épített „Sziltech Remote Maintenance Support - Távoli Szoftveres Üzemviteli Támogatás” szolgáltatáscsomag célja a hazai és külföldi telepítésű, 24/7 üzemvitelű Sziltech IPVS37 készülékek periodikusan távolról végzett szoftveres ellenőrzése, a felmerülő hibák feltárása és a hiba jellegétől függően annak javítása vagy áthidalása a kivonuló szervizszolgálat helyszínre érkezéséig, valamint a helyszíni javítás elősegítése.

BŐVEBBEN