Minőségpolitika

 

MINŐSÉGPOLITIKA MSZ EN ISO 9001:2009

 

A Sziltech Electronic Kft. tevékenységének meghatározó tényezője a minőség, amely a megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának és bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze.

A Sziltech Electronic Kft. célja, hogy a digitális video kép- és hangtároló szerverek, szerverfarmok gyártása területén kiemelkedő színvonalon nyújtott szolgáltatással elégítse ki vevői igényeit. Törekszünk arra, hogy felismerjük azon igényeket is, amelyek a gyors technikai fejlődés következtében még nem tudatosultak, hogy ezzel is hozzájáruljunk vevőink céljainak eléréséhez és üzleti sikereihez.

A vezetőség a cég megalakulásától kezdődően törekszik a minőség és a gazdaságosság egységére, azzal a feltétellel, hogy a minőség rovására nem szabad kompromisszumot kötni. Hosszútávú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítókkal és alvállalkozókkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.

A fenti célok elérése érdekében a cég vezetősége elhatározta, hogy a gyártási és tervezési tevékenységeire kiépíti az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert, illetve hatékonyan működteti, és független akkreditált szervezettel felülvizsgáltatja azt.
Minőségpolitikánk alapelvei:


vevőbizalom
versenyképes, kiemelkedő minőség
vevőkapcsolatok kiépítése, rendszeres kapcsolattartás
belső folyamatok, technológiák folyamatos fejlesztése

Alapvető fontosságúnak tartjuk vevőink bizalmának megnyerését és megtartását. Vevőinkkel a kölcsönös előnyök figyelembevételével kívánunk hosszútávú, korrekt és eredményes üzleti kapcsolatot kialakítani és működtetni.
Annak érdekében, hogy mindenkor versenyképes, kiemelkedő minőséget tudjunk biztosítani, szükség van a rendszeres kapcsolattartásra, a vevőigény változásának nyomon követésére, az új igények megismerésére.
A vevőigények jobb teljesítéséhez a belső folyamatainkat, technológiánkat állandóan fejlesztjük, termelési és értékesítési tevékenységünket szigorú, vevőközpontú elvek szerint végezzük.
Cégünk vezetősége elkötelezett a minőségügyi célok megvalósításában, céljaink elérése érdekében minden szinten megköveteljük és támogatjuk munkatársaink folyamatos képzését és önképzését. Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá sikereinkhez.

 

Debrecen, 2010. március 11.  
Szilágyi Lajos
ügyvezető igazgató