Filozófia


A Sziltech Electronic Kft. termékeivel elsősorban azokat a felhasználási területeket célozza meg, ahol nehéz kompromisszumot kötni a magas elvárások, a folyamatos kockázat és a technológia nyújtotta lehetőségek között. Cégünk a videotechnikai készülékfejlesztést és gyártást a stabil, nagy teljesítményű és nagy kapacitású informatikai eszközök irányából közelíti meg, a felhasználói csoportok egyedi igényeinek megfelelő hardver és szoftverelemek alkalmazásával. A kiváló minőség érdekében „speciális ipari számítógépek tervezése és gyártása” tevékenységi körre ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk.

Kiemelt szempont a hosszú távú üzembiztonság, a folyamatos rendelkezésre állás, a modularitás és a hosszú életciklusból adódó későbbi igényeknek megfelelő bővíthetőség, átépíthetőség.

A kiemelkedő rendelkezésre állás köszönhető a termékeink redundáns felépítésének, a felhasznált ipari alapanyagoknak, a kellő mértékben túlméretezett összetevőknek és az ISO-9001 minőségbiztosítási rendszerbe foglalt tesztelési eljárásainknak.

A 12 éve a biztonságtechnikai és minőségbiztosítási ipar szolgálatába állított IPVS27 és a továbbfejlesztett IPVS37 digitális videotechnikai termékcsaládok széles választékának köszönhetően egyszerűen alakíthatók ki centralizált, decentralizált vagy vegyes felépítésű, nagy felbontású – megapixel IP, költséghatékony – hibrid, vagy analóg videó rendszerek.