Sziltech Electronic Kft.


Az IPVS27 és IPVS37 digitális videorendszerek hazai gyártója.

A céget magánszemélyek alapították azzal a szándékkal, hogy az 1999 óta gyártott és folyamatosan fejlesztett IPVS27 képrögzítők gyártása és hazai nagykereskedelme "profiltisztán", egy cégen belül összpontosuljon. Mivel az üzleti modell kifejezetten a gyártási és nagykereskedelmi tevékenységre épült, az 1994 óta fejlesztéssel foglalkozó elődvállalkozásoktól a DVCS (Digital Video Control System) digitális felügyeleti rendszerből csak az IPVS27 digitális videókép-, és hangtároló szerverek dinamikusan fejlődő üzletágát vette át a cég.

Cégünk a kiváló minőség érdekében MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert üzemeltet speciális ipari számítógépek tervezése és gyártása szakterületen.

 

Termékvonal


Az 1999-ben gyártott képrögzítők 1-4 kamera fogadására voltak alkalmasak, melyek import képfeldolgozó rendszert és hazai fejlesztésű programot tartalmaztak.

A 2000. évi hardverfejlesztéseknek köszönhetően 5-95 kamera fogadására lettek alkalmasak a készülékek. A fejlesztés fontos szempontja volt a teljesítmény növelésén kívül a külföldi beszállítóktól való független képfeldolgozó rendszer megvalósítása. A 2000. évtől megjelenő IPVS27i szerverek már ipari kivitelűek, kizárólag Intel® által gyártott számítástechnikai alapokon, hazai fejlesztésű képfeldolgozó rendszerelemekkel és programkörnyezettel.

A 2001. évben kifejlesztett biztonságos, nyílt adatkapcsolati rendszer, és a használatát megkönnyítő SDK létrehozása többirányú fejlesztési partnerkapcsolat kiépítését tette lehetővé. Megkezdődtek az első országos hálózati rendszerek telepítései.

2002-ben a terméket a MABISZ minősítette. A további programfejlesztések lehetővé tették a videóképek tárolásán felül 1-16 hangcsatorna tárolását, a rendszámfelismerést és ezáltal a sorompóvezérlést (ingyenes programopciók). Szintén 2002-ben, hazai partnercégek fejlesztési munkáiba bekapcsolódva létrejött az IPVS27is képtároló szervercsalád, mely több integrált biztonság-felügyeleti rendszer digitális videotechnikai alapjait, és kiépítéstől függően annak számítástechnikai hátterét is biztosítja.

A 2003-as évben ismét jelentős hardverfejlesztési munka vette kezdetét, hasonló volumenű előrelépés lehetőségét hozva magával, mint a 2000-es évben. A programfejlesztés immár több vonalon haladt. A saját belső fejlesztési vonal célja az egyre nagyobb teljesítményű számítástechnikai eszközök nyújtotta lehetőségek kiaknázása a jelenlegi rendszerstabilitás megőrzése mellett. A másik vonalat a hazai és külföldi partnerek fejlesztői rendszerintegrációs, valamint egyedi applikációs irányba vitték tovább.

A 2004-es év több vonalon hozott előrelépést, a termékskála 12 szervercsaládra és 252 alapmodellre bővült. Kifejlesztettük az IPVS27d szervercsaládot amely IP, valamint IP és analóg kamerákat tartalmazó rendszerekhez ideális megoldás.

A hazai piaci igényekre reagálva a nagy kapacitású képtároló rendszerekhez, szerverfarmokhoz összeállítottuk az IPVS27RACKenv alkalmazás- specifikus eszköz-és szolgáltatásrendszert, amely megteremti a 19" rack kialakítású rögzítők számára a 24/7 rendelkezésre álláshoz szükséges mechanikus, elektronikus és (táv)felügyeleti feltételeket.

A 2011-es évben technológiai váltás történt, az 1999-ben lefektetett alapokat már nem lehetett tovább belső szabványként kezelni és a következő 10 évre le kellett fektetni az új irányvonalakat, a technológiai határokat. Létrehoztuk az IPVS37-es hibrid termékcsaládot.

A jelen és jövő: a felhasználók számára is fontos és használható képanalitikával kívánunk erőteljesen foglalkozni. Cél a kiegészítő – üzemeltetési környezet és az automatizált funkciók fejlesztése, új technológiák bevezetése.